Vonóhorog Jaguar F-Pace 2021/01- , 2 csavarral rögzítve, Umbra

- 8 %
Obrázok Ťažné zariadenie Jaguar F-Pace 2021/01- , pevné, Umbra
105 684 Ft

96 876 Ft
Áfával
76 280 Ft
ÁFA nélkül
20 596 Ft
ÁFA
Cikkszám
U03030/F.Ja4
Márka
Umbra
Kategória

Need help to choose?

Szállítás 3 munkanapon belül
Nem
Nem
Nem

Termék leírása

Vonóhorog Jaguar F-Pace 16-
tartalékkal/ nélkül a hátsó ajtókon
Próbáld ki – most akciós bevezető áron.
Az Umbra Rimorchi az első helyen áll az olasz vontatógépek piacán. A céget 1976-ban alapították, termékeit a legjelentősebb európai kutatóközpontokkal együttműködve fejlesztik. A gyártás egy 6000 m2-es, ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkező, modern komplexumban, a legmodernebb technológiával történik. Ezeket az esztétikus vonóeszközöket, amelyek az EU 94/20 irányelve szerint homologizáltak, Európába és a világ többi részére is exportálják. Minden vonóeszköz külön-külön műanyag fóliába van csomagolva, hogy megakadályozza a karcolódást.
"F" típus javítva Ez az Umbra Rimorchi merev vonóhorog oldalsó két csavarral van rögzítve, a gömbcsukló pedig prémium kivitelű, fekete KTL. Az Umbra Rimorchi merev vontatási rendszert különösen azoknak az ügyfeleknek ajánljuk, akik értékelik az árat.
A vonószerkezet korszerű felületkezelési módszerrel hatékonyan védve van a korróziótól és a kopástól, felülete erősen igénybe veheti. A termékek tervezési megoldása precíz olasz dizájnt mutat.
A rögzített csap biztonságosan használható keréktartókkal, stabilizáló rendszerrel ellátott pótkocsikkal és nehéz rakományokkal. Részletes szerelési útmutatót kap az Umbra Rimorchi gyártótól a termékhez.
Ha vonószerkezetet szeretne felszerelni, figyelembe kell vennie a jármű gyártójának adatait és utasításait az autó használati útmutatójában. Ne felejtse el, hogy a vonószerkezetet professzionális műhelyben történő összeszerelésre tervezték.
Gyártó: Umbra Rimorchi Srl, Olaszország
Maximális terhelés
100 kg
Maximális terhelés
2691 kg
D érték
13,00 kN
Gömbtípus
2 csavarral rögzítve
Lökhárító kivágása
Láthatatlan kivágás