Vonóhorog Subaru XV 2018- , 2 csavarral rögzítve, Umbra

- 10 %
Obrázok Ťažné zariadenie Subaru XV 2017/12- , pevné, Umbra
76 695 Ft

69 160 Ft
Áfával
54 457 Ft
ÁFA nélkül
14 703 Ft
ÁFA
Cikkszám
U35008/F.Su1
Márka
Umbra
Kategória

Need help to choose?

Szállítás 3 munkanapon belül
Nem
Nem
Nem

Termék leírása

Próbálja ki - most akciós áron.
Az Umbra Rimorchi piacvezető az olasz vonóhorgok piacán. A vállalatot 1976-ban alapították, és termékeit a legfontosabb európai kutatóközpontokkal együttműködve fejlesztik ki. A gyártás egy modern, 6000 m2-es, ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkező, a legújabb technológiát alkalmazó komplexumban történik. Ezeket az esztétikailag kiemelkedő, az EU 94/20-as irányelve szerint homologizált vonóhorgokat Európába és a világ többi részére exportálják. Minden vonóhorog egyenként műanyag fóliába van csomagolva a karcolások ellen.
"F" típusú rögzített  Ez az Umbra Rimorchi merev vonóhorog két oldalsó csavarral van rögzítve, a gömbcsap pedig prémium kivitelű, KTL fekete. Az Umbra Rimorchi fix vonóhorog-rendszert különösen az ártudatos vásárlóknak ajánljuk.
A vonóhorgot korszerű felületkezeléssel hatékonyan védik a korrózió és a kopás ellen, és a felülete erősen igénybevehető. A precíz olasz formatervezés a termékek felépítésében is megmutatkozik.
A fix csap biztonságosan használható kerékpártartókkal, stabilizáló rendszerrel ellátott pótkocsikkal és nehéz terhekkel együtt.  Az Umbra Rimorchi gyártótól részletes telepítési útmutatót kap a termékhez.
Amennyiben vonóhorgot szeretne felszerelni, figyelembe kell vennie a jármű gyártójának a jármű használati utasításában szereplő információkat és utasításokat. Ne feledje, hogy a vonóhorgot szakszervizben kell felszerelni.
Gyártó: Umbra Rimorchi Srl, Itálie
Maximális terhelés
90 kg
Maximális terhelés
1760 kg
D érték
9,10 kN
Gömbtípus
2 csavarral rögzítve
Lökhárító kivágása
Nincs kivágás