Vonóhorog Kia Sportage 2018-2022 (QLE) , Levehető bajonett, Umbra

- 8 %
Obrázok Ťažné zariadenie Kia Sportage 2018- , bajonet, Umbra
108 886 Ft

100 407 Ft
Áfával
79 061 Ft
ÁFA nélkül
21 346 Ft
ÁFA
Cikkszám
U45027/C.Ki1
Márka
Umbra
Kategória

Need help to choose?

Szállítás 3 munkanapon belül
Nem
Nem
Nem

Termék leírása

Próbálja ki - most akciós áron.
Az Umbra Rimorchi piacvezető az olasz vonóhorgok piacán. A vállalatot 1976-ban alapították, és termékeit a legfontosabb európai kutatóközpontokkal együttműködve fejlesztik ki. A gyártás egy modern, 6000 m2-es, ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkező, a legújabb technológiát alkalmazó komplexumban történik. Ezeket az esztétikailag kiemelkedő, az EU 94/20-as irányelve szerint homologizált vonóhorgokat Európába és a világ többi részére exportálják. Minden vonóhorog egyenként műanyag fóliába van csomagolva a karcolások ellen.
"C" típusú bajonett Ez az Umbra Rimorchi levehető vonóhorog egyszerű karos mechanizmussal rendelkezik, és prémium kivitelben, KTL fekete színben készül. A C modell az Umbra Rimorchi bevált vízszintes karos rendszere, amely hátulról rögzít és könnyen kezelhető. Ezt az Umbra Rimorchi vonóhorogrendszert különösen azoknak az ügyfeleknek ajánljuk, akiknek fontos az ár és az autó megjelenése.
A vonóhorgot korszerű felületkezeléssel hatékonyan védik a korrózió és a kopás ellen, és a felülete nagy igénybevételnek is kitehető. A precíz olasz formatervezés nyilvánvaló a termékek felépítésében.
Három vagy több kerékkel rendelkező teherhordókkal, stabilizáló rendszerrel ellátott pótkocsikkal vagy nehéz terhekkel együtt használva fix vagy automatikus vonócsapos rendszereket ajánlunk. Az Umbra Rimorchi gyártótól részletes telepítési útmutatót kap.
Ha vonóhorgot kíván felszerelni, akkor figyelembe kell vennie a jármű gyártója által a jármű használati utasításában megadott információkat és utasításokat. Ne feledje, hogy a vonóhorgot szakszervizben kell felszerelni.Výrobce: Umbra Rimorchi Srl, Itálie
Maximális terhelés
100 kg
Maximális terhelés
2440 kg
D érték
11,50 kN
Gömbtípus
Levehető bajonett
Járművekhez is
AdBlue, GT-Line
Zár elérhető
Megvásárolható