Vonóhorog Land Rover Range Rover Velar 2017/07-2020/12 , Levehető bajonett, Umbra

- 9 %
Obrázok Ťažné zariadenie Land Rover Velar 2017- , bajonet, Umbra
124 267 Ft

112 817 Ft
Áfával
88 832 Ft
ÁFA nélkül
23 985 Ft
ÁFA
Cikkszám
U03030/C.La3
Márka
Umbra
Kategória

Need help to choose?

Közvetlenül a szállítótól rendelhető
Nem
Nem
Nem

Termék leírása

Próbálja ki - most akciós áron.
Az Umbra Rimorchi piacvezető az olasz vonóhorgok piacán. A vállalatot 1976-ban alapították, és termékeit a legfontosabb európai kutatóközpontokkal együttműködve fejlesztik ki. A gyártás egy modern, 6000 m2-es, ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkező, a legújabb technológiát alkalmazó komplexumban történik. Ezeket az esztétikailag kiemelkedő, az EU 94/20-as irányelve szerint homologizált vonóhorgokat Európába és a világ többi részére exportálják. Minden vonóhorog egyenként műanyag fóliába van csomagolva a karcolások ellen.
"C" típusú bajonett Ez az Umbra Rimorchi levehető vonóhorog egyszerű karos mechanizmussal rendelkezik, és prémium kivitelben, KTL fekete színben készül. A C modell az Umbra Rimorchi bevált vízszintes karos rendszere, amely hátulról rögzít és könnyen kezelhető. Ezt az Umbra Rimorchi vonóhorogrendszert különösen azoknak az ügyfeleknek ajánljuk, akiknek fontos az ár és az autó megjelenése.
A vonóhorgot korszerű felületkezeléssel hatékonyan védik a korrózió és a kopás ellen, és a felülete nagy igénybevételnek is kitehető. A precíz olasz formatervezés nyilvánvaló a termékek felépítésében.
Három vagy több kerékkel rendelkező teherhordókkal, stabilizáló rendszerrel ellátott pótkocsikkal vagy nehéz terhekkel együtt használva fix vagy automatikus vonócsapos rendszereket ajánlunk. Az Umbra Rimorchi gyártótól részletes telepítési útmutatót kap.
Ha vonóhorgot kíván felszerelni, akkor figyelembe kell vennie a jármű gyártója által a jármű használati utasításában megadott információkat és utasításokat. Ne feledje, hogy a vonóhorgot szakszervizben kell felszerelni.Výrobce: Umbra Rimorchi Srl, Itálie
Maximális terhelés
100 kg
Maximális terhelés
2691 kg
D érték
13,00 kN
Gömbtípus
Levehető bajonett
Zár elérhető
Megvásárolható
Lökhárító kivágása
Látható kivágás