Vonóhorog Hyundai Kona 2017-2020 , Levehető bajonett, Umbra

- 6 %
Obrázok Ťažné zariadenie Hyundai Kona 2017- , bajonet, Umbra
93 872 Ft

88 363 Ft
Áfával
69 577 Ft
ÁFA nélkül
18 786 Ft
ÁFA
Cikkszám
U45028/C.Hy1
Márka
Umbra
Kategória
Nincs raktáron, rendelésre
Nem
Nem
Nem

Termék leírása

Próbálja ki - most akciós áron.
Az Umbra Rimorchi piacvezető az olasz vonóhorgok piacán. A vállalatot 1976-ban alapították, és termékeit a legfontosabb európai kutatóközpontokkal együttműködve fejlesztik ki. A gyártás egy modern, 6000 m2-es, ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkező, a legújabb technológiát alkalmazó komplexumban történik. Ezeket az esztétikailag kiemelkedő, az EU 94/20-as irányelve szerint homologizált vonóhorgokat Európába és a világ többi részére exportálják. Minden vonóhorog egyenként műanyag fóliába van csomagolva a karcolások ellen.
"C" típusú bajonett Ez az Umbra Rimorchi levehető vonóhorog egyszerű karos mechanizmussal rendelkezik, és prémium kivitelben, KTL fekete színben készül. A C modell az Umbra Rimorchi bevált vízszintes karos rendszere, amely hátulról rögzít és könnyen kezelhető. Ezt az Umbra Rimorchi vonóhorogrendszert különösen azoknak az ügyfeleknek ajánljuk, akiknek fontos az ár és az autó megjelenése.
A vonóhorgot korszerű felületkezeléssel hatékonyan védik a korrózió és a kopás ellen, és a felülete nagy igénybevételnek is kitehető. A precíz olasz formatervezés nyilvánvaló a termékek felépítésében.
Három vagy több kerékkel rendelkező teherhordókkal, stabilizáló rendszerrel ellátott pótkocsikkal vagy nehéz terhekkel együtt használva fix vagy automatikus vonócsapos rendszereket ajánlunk. Az Umbra Rimorchi gyártótól részletes telepítési útmutatót kap.
Ha vonóhorgot kíván felszerelni, akkor figyelembe kell vennie a jármű gyártója által a jármű használati utasításában megadott információkat és utasításokat. Ne feledje, hogy a vonóhorgot szakszervizben kell felszerelni.Výrobce: Umbra Rimorchi Srl, Itálie
Maximális terhelés
80 kg
Maximális terhelés
1474 kg
D érték
7,90 kN
Gömbtípus
Levehető bajonett
Zár elérhető
Megvásárolható
Lökhárító kivágása
Láthatatlan kivágás