Vonóhorog Ford B-Max 2012- , Függőleges, Umbra

- 9 %
Obrázok Ťažné zariadenie Ford B-Max 2012- , vertikální, Umbra
146 137 Ft

133 427 Ft
Áfával
105 061 Ft
ÁFA nélkül
28 366 Ft
ÁFA
Cikkszám
U14089/VM.Fo1
Márka
Umbra
Kategória

Need help to choose?

Közvetlenül a szállítótól rendelhető
Nem
Nem
Nem

Termék leírása

Próbálja ki - most akciós áron.
Az Umbra Rimorchi piacvezető az olasz vonóhorgok piacán. A vállalatot 1976-ban alapították, és termékeit a legfontosabb európai kutatóközpontokkal együttműködve fejlesztik ki. A gyártás egy modern, 6000 m2-es, ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkező, a legújabb technológiát alkalmazó komplexumban történik. Ezeket az esztétikailag kiemelkedő, az EU 94/20-as irányelve szerint homologizált vonóhorgokat Európába és a világ többi részére exportálják. Minden vonóhorog egyenként műanyag fóliába van csomagolva a karcolások ellen. Típus "VM" függőleges Ez az Umbra Rimorchi függőleges, levehető vonóhorog egyszerű, tartós TERVA forgatható mechanizmussal rendelkezik, és bevált megoldás autója számára. A VM modell az Umbra Rimorchi automatikus függőleges rendszere, amely alulról rögzít, könnyen kezelhető és "láthatatlan", amikor a gömbcsapot eltávolítják. Ezt az Umbra Rimorchi vonóhorogrendszert különösen azoknak az ügyfeleknek ajánljuk, akik nagy hangsúlyt fektetnek járművük megjelenésére és a kezelő kényelmére.
A vonóhorgot korszerű felületkezeléssel hatékonyan védik a korrózió és a kopás ellen, és a felülete nagy igénybevételnek is kitehető. A precíz olasz formatervezés nyilvánvaló a termékek felépítésében.
A függőlegesen eltávolítható csap biztonságosan használható kerékpártartókkal, stabilizáló rendszerrel ellátott pótkocsikkal és nehéz terhekkel együtt. Az Umbra Rimorchi gyártótól részletes telepítési útmutatót kap a termékhez.
Ha vonóhorgot kíván felszerelni, akkor figyelembe kell vennie a jármű gyártója által a jármű használati utasításában megadott információkat és utasításokat. Ne feledje, hogy a vonóhorgot szakszervizben kell felszerelni.



Výrobce: Umbra Rimorchi Srl, Itálie
Maximális terhelés
50 kg
Maximális terhelés
900 kg
D érték
7,05 kN
Gömbtípus
függőleges automata gép
Lökhárító kivágása
Nincs kivágás