Tetőcsomagtartó Ford Focus SportBreak 11-18, FIRRAK

- 6 %
Obrázok Střešní nosič Ford Focus SportBreak 11-18, FIRRAK
50 788 Ft

47 791 Ft
Áfával
37 631 Ft
ÁFA nélkül
10 160 Ft
ÁFA
Cikkszám
R120101116-100101002
Márka
FIRRAK
Kategória

Need help to choose?

Szállítás 3 munkanapon belül
Nem
Nem
Nem

Termék leírása

A tetőcsomagtartó a következőkből áll: -Rögzítő készlet -Két keresztrúd
A tetőcsomagtartó rögzítő készlet a jármű gyártójának előírásai szerint a jármű tetejére, az ajtókeret mögé rögzíti a csomagtartót. A maximális biztonság érdekében a FIRRAK rögzítőkészleteket a kijelölt jármű tetejéhez igazítják. A készlet tartalma: -4 lágyított acéllábak, további gumipárnák és védőelemek, ha szükséges, a készlet kialakításától függően. -Beszerelési anyag és szükséges szerszámok -Képes utasítások -A műanyag kupakok nem tartoznak a csomagba. Ezek opcionális tartozékok, amelyek a Kapcsolódó termékek szakaszban találhatók.
A keresztrúdkészlet két keresztrúd horganyzott acélból. 45x30 keresztmetszet.
T-nyílással.
Az anyag hatékonyan védett a korrózió ellen.
Könnyen összeszerelhető a képes útmutató segítségével.
A tetőcsomagtartó kompatibilis a napfénytetővel, a panorámatetővel és a panoráma napfénytetővel. A tető semmilyen körülmények között nem nyitható/használható tetőcsomagtartó vagy csomagtartó felszerelése mellett. Mindig kövesse a gyártónak az állvány és a jármű kézikönyvében megadott utasításait. A tető kinyitásával okozott károkért mindig a felhasználó a felelős.
Kiváló minőségű állványok a legnagyobb spanyol gyártótól, TÜV Atests, EEC homologizáció és 8SD MD CR. CRUZBER S.A., Spanyolország
A hordozó rögzítése
Az ajtókeret mögött
Terhelhetőség
60 kg