Vonóhorog Škoda Octavia kombi 1999-2005 4x4 (I), függőleges, Umbra

- 9 %
Obrázok Ťažné zariadenie Škoda Octavia kombi 1999-2005 4x4 (I), vertikální, Umbra
164 087 Ft

148 584 Ft
Áfával
116 995 Ft
ÁFA nélkül
31 589 Ft
ÁFA
Cikkszám
U34005/VM.Šk2
Márka
Umbra
Kategória

Need help to choose?

Közvetlenül a szállítótól rendelhető
Nem
Nem
Nem

Termék leírása

Vonófelszerelés Škdoa Octavia I kombi 4x4 96-04 csak 4x4-es kombi Próbáld ki – most akciós bevezető áron. Az Umbra Rimorchi az első helyen áll az olasz vontatógépek piacán. A céget 1976-ban alapították, termékeit a legjelentősebb európai kutatóközpontokkal együttműködve fejlesztik. A gyártás egy 6000 m2-es, ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkező, modern komplexumban, a legmodernebb technológiával történik. Ezeket az esztétikus vonóeszközöket, amelyek az EU 94/20 irányelve szerint homologizáltak, Európába és a világ többi részére is exportálják. Minden vonóeszköz külön-külön műanyag fóliába van csomagolva, hogy megakadályozza a karcolódást.
Írja be a „VM” függőlegest
Ez az Umbra Rimorchi függőleges levehető vontatóeszköze egyszerű, strapabíró TERVA forgómechanizmussal rendelkezik, és bevált opció az Ön autójában. A VM modell az Umbra Rimorchi automatikus függőleges rendszere, amely alulról rögzíthető, könnyen kezelhető és "láthatatlan" a golyóscsap eltávolítása után. Ezt az Umbra Rimorchi vonóhorog rendszert különösen azoknak az ügyfeleknek ajánljuk, akik értékelik a jármű megjelenését és a kezelő kényelmét.
A vonószerkezet korszerű felületkezelési módszerrel hatékonyan védve van a korróziótól és a kopástól, felülete erősen igénybe veheti.
A termékek tervezési megoldása precíz olasz dizájnt mutat.
A függőlegesen kivehető csap biztonságosan használható kerékpártartókkal, stabilizáló rendszerrel ellátott pótkocsikkal és nehéz rakományokkal együtt.
A termékhez az Umbra Rimorchi gyártótól részletes beszerelési útmutatót kap.
Ha vonószerkezetet szeretne felszerelni, figyelembe kell vennie a jármű gyártójának adatait és utasításait az autó használati útmutatójában.
Ne felejtse el, hogy a vonószerkezetet professzionális műhelyben történő összeszerelésre tervezték. Gyártó: Umbra Rimorchi Srl, Olaszország
Maximális terhelés
65 kg
Maximális terhelés
1500 kg
D érték
9,00 kN
Gömbtípus
függőleges automata gép
Lökhárító kivágása
Láthatatlan kivágás