Vonóhorog Tata Xenon 2007- , Karimísgömb 2 csavar, Umbra

- 9 %
Obrázok Ťažné zariadenie Tata Xenon 2007- , příruba 2š, Umbra
79 681 Ft

72 133 Ft
Áfával
56 798 Ft
ÁFA nélkül
15 335 Ft
ÁFA
Cikkszám
U38106/SF.Ta1
Márka
Umbra
Kategória

Need help to choose?

Közvetlenül a szállítótól rendelhető
Nem
Nem
Nem

Termék leírása

Próbálja ki - most akciós áron.
Az Umbra Rimorchi piacvezető az olasz vonóhorgok piacán. A vállalatot 1976-ban alapították, és termékeit a legfontosabb európai kutatóközpontokkal együttműködve fejlesztik ki. A gyártás egy modern, 6000 m2-es, ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkező, a legújabb technológiát alkalmazó komplexumban történik. Ezeket az esztétikailag kiemelkedő, az EU 94/20-as irányelve szerint homologizált vonóhorgokat Európába és a világ többi részére exportálják. Minden vonóhorog egyenként műanyag fóliába van csomagolva a karcolások ellen. "SF" típusú karima  Ez az Umbra Rimorchi merev vonóhorog ezüstcinkből készült, karimás gömbcsappal van felszerelve, amelyet két csavarral rögzítenek az elején. Kívánságra, felár ellenében fekete karimaszeggel (rendelési szám: 40008) is rendelhető.
A vonóhorgot korszerű felületkezeléssel hatékonyan védik a korrózió és a kopás ellen, és a felülete komoly igénybevételnek is kitehető.  A precíz olasz formatervezés a termékek felépítésében is megmutatkozik.
A peremcsap biztonságosan használható keréktartókkal, stabilizáló rendszerrel ellátott pótkocsikkal és nehéz terhekkel együtt.  Az Umbra Rimorchi gyártótól részletes telepítési útmutatót kap a termékhez.
Amennyiben vonóhorgot szeretne felszerelni, figyelembe kell vennie a jármű gyártójának a jármű használati utasításában szereplő információkat és utasításokat. Ne feledje, hogy a vonóhorgot szakszervizben kell felszerelni.
Gyártó: Umbra Rimorchi Srl, Itálie
 
Maximális terhelés
100 kg
Maximális terhelés
2000 kg
D érték
14,70 kN
Gömbtípus
Karimacsap 2 csavar
Lökhárító kivágása
Nincs kivágás